Hulp en ondersteuning

Op deze pagina leggen we je uit hoe deze groep werkt en welke mogelijkheden je hebt. Kom je er na het lezen van deze instructies niet uit? Stel dan je vraag onderaan deze pagina. Berichten plaatsen en deelnemen? Graag! Maar lees eerst de groepsregels

Ik kan niet inloggen

Kun je niet (meer) inloggen? Dat kan 2 oorzaken hebben.

Je wachtwoord is niet correct:
Het kan zijn dat je webbrowser een verkeerd wachtwoord heeft onthouden. Log in met je emailadres en vul je wachtwoord handmatig in. Wachtwoord kwijt? Geen probleem. Klik op de link inloggen en dan op Wachtwoord vergeten. Vul je email adres in en klik op wachtwoord reset aanvragen.

Je krijgt een wachtwoord herstellink in je email.
Geen mail gekregen? Wacht 15 minuten en bekijk ook je spambox.

Je abonnement is verlopen of je hebt geen account:
leden van tot 6 maanden voor 6 juli (het online gaan van de site, ) lopen tot 6 december 2021
leden na 6 juli hebben 1 jaar toegang.

Val je daarbuiten dan zul je opnieuw een abonnement aan moeten schaffen. Is dit niet het geval, vul het contactformulier in en kies: Ik heb een probleem op de site / snap iets niet. Stel je vraag met je eigen naam en emailadres zodat wij de inschrijving kunnen controleren.

Gebruik je een VPN? Problemen met toegang tot de site?

Gebruik je een VPN om anoniem te browsen op het internet? Dan zou dat problemen op kunnen leveren met toegang tot de site. Normaliter hoeft het geen problemen te geven maar wanneer de VPN toevallig gebruik maakt van een ip adres met een slechte reputatie. Dan kan het zijn dat deze automatisch geblokkeerd wordt door de beveiliging. Schakel dan je VPN uit of maak verbinding met een ander IP. Je kunt bij de meeste VPN’s ook instellen dat je een IP adres gebruikt uit Nederland. Dan is de kans op problemen een stuk kleiner.

lidmaatschap (toegang) is verlopen, hoe verleng ik?

Als je toegang is verlopen kun je opnieuw contributie betalen via deze link:
https://mini-doodle.nl/lidschap/?action=subscriptions

Dit kan nog zolang je inlog bestaat. Periodiek ruimen wij de verlopen accounts op. Bestaat je account niet meer? Dan kun je je opnieuw registreren via de word lid knop op de homepagina.


Snelle introductie (zo werkt het)

Account en voorkeuren

In het menu (links op desktop, algemeen menu op mobiel) klik op Mijn profiel > klik daarna op Bewerk profiel

Vul hier de velden in welke je wenst aan te passen.
Profielfoto aanpassen? Kies hier op Profielfoto en upload een afbeelding
Of op je profielpagina klik op je profielfoto zelf.

Op de pagina Bewerk profiel staat onder de velden wat de privacy instellingen zijn (bijvoorbeeld openbaar). Als er Aanpassen achter staat kun je deze privé (Alleen ik) maken. Deze velden zijn dan enkel zichtbaar voor de beheerders van de site.

Nog meer privacy instellingen

In het menu (links op desktop, algemeen menu op mobiel) klik op Mijn account
Bij de tab privacy kun je ook instellen welke velden openbaar mogen zijn.
Met oog op GDPR regels kun je inzien welke gegevens we van je hebben. Dat kan via de tab Exportgegevens op deze pagina. Dit verzoek moet een beheerder handmatig goedkeuren.

In het menu (links op desktop, algemeen menu op mobiel) klik op Mijn account
Bij de tab inlog informatie kun je je email aanpassen en eventueel je wachtwoord veranderen. (laat leeg om gelijk te houden).

Let op, na het wijzigen van je emailadres krijg je hiervan email met een link waarmee je dit moet bevestigen.

In het menu (links op desktop, algemeen menu op mobiel) klik op Mijn account
Bij de tab Email voorkeuren kun je je email aanpassen en eventueel je wachtwoord veranderen. (laat leeg om gelijk te houden).

Zo gebruik je de mini doodle groep

Gebeurd er iets vervelends? Wij willen de groep zo leuk en gezellig mogelijk houden maar zien niet altijd wat er gebeurd. Overtreed iemand de groepsregels? Dan kun je makkelijk een melding maken.

Bij een bericht (in elke vorm) vind je de knop Rapporteren.

Daar klik je op, geef vervolgens de reden aan en een beheerder gaat snel kijken of er actie ondernomen moet worden

Nederlandse Mini Doodle fokker worden?

Interesse om Nederlandse Mini Doodle Fokker te worden? Neem dan contact op via de contactpagina > . Je neemt dan contact op met de fokcommissie die kwaliteit en gezondheid van de honden bewaakt.

Ben je al fokker? Neem dan contact op via de contactpagina> . Je aanvraag zal beoordeeld worden en daarna kun je in deze groep lid worden als fokker. Je krijgt dan besloten fokker informatie en wordt gematched met mensen die puppy’s zoeken.

Samenwerken, iets promoten?

Leuk, neem contact op via de contactpagina >.

Ongevraagde promoties zijn niet toegestaan. Er zijn verschillende mogelijkheden. Denk aan groepsdeals, advertorials, mailings enz. Je bereikt heel direct een hele specifieke doelgroep.

Doormiddel van sponsoring en promoties kunnen wij de groep en de Nederlandse Mini Doodle verder ontwikkelen.

De mogelijkheden bespreken? Neem contact op

Stel je vraag