Groepsregels en Voorwaarden

ze groep is bedoeld voor gezellige leermomenten en ter ondersteuning van de Nederlandse Mini Doodle. Het is begrijpelijk dat je snel wilt deelnemen aan de groep. Wij verzoeken je toch om eerst de regels even te lezen en teleurstelling te voorkomen. Uit deelname van deze groep kunnen geen rechten verleend worden.

Inhoud

Groepsregels

Bij het niet naleven van de groepsregels kan je bericht verwijderd worden en in zwaardere gevallen kan je lidschap (zonder recht op restitutie) worden opgeschort.

Belangrijk vooraf

Medische problemen? Stel gerust je vraag in de groep maar laat je altijd adviseren door een dierenarts of ander specialist.

 1. Geen ongevraagde persoonlijke berichten
  Het is niet toegestaan om andere deelnemers van deze groep ongevraagd te benaderen met een persoonlijk bericht / mail of anderzijds, vraag eerst de persoon om toestemming.
 2. Vragen naar en onderlinge verkoop van honden en puppy’s is niet toegestaan
  Deze groep is geen puppy marktplaats. Om de gezondheid van dieren te bewaken en oplichting te voorkomen staan wij geen, niet aangevraagde aanbod en aanvragen toe.
  Ben je fokker en heb je een nestje? Of wil je een Nederlandse (mini) doodle herplaatsen? Neem dan eerst contact op met info@nederlandseminidoodle.nl
 3. Geen ongevraagde promoties of SPAM, deel niet ongevraagd commerciële producten en diensten.
  Het is niet toegestaan om ongevraagd bedrijven en producten van derden of van jezelf te promoten. Heb je een bedrijf of product dat je wilt promoten? Dan zijn er verschillende acties (in overleg) mogelijk. Bijvoorbeeld groepsdeals. Neem daarvoor contact op met info@nederlandseminidoodle.nl
 4. Blijf “on topic”. Het onderwerp van deze groep is De Nederlandse Minidoodle
  Houd zoveel mogelijk de discussies relevant en overzichtelijk. Heb je een vraag, stel deze dan niet als reactie op een andere vraag. Ben je pas deelnemer? Dan mag je gerust een berichtje plaatsen waarin jij je voorstelt hoor.
 5. Respecteer auteursrecht en copyright
  Auteursrecht en copyright zijn je eigen verantwoording. Deel enkel materiaal waarbij je weet dat dit geen probleem is.
 6. Foto’s delen? Graag maar met mate
  Leuk om foto’s te delen van een nieuwe pup, nest of actie van je mini doodle. Er kan veel in deze groep maar we hebben niet de datacenters zoals een facebook die heeft. Daarom stellen wij limieten aan de uploadgrootte van foto’s. Heb je leuke foto’s gemaakt van je hond? Deel dan alleen de mooiste foto.
 7. Wees aardig en fatsoenlijk
  We moeten er met zijn allen een mooie omgeving van maken. Behandel iedereen met respect. Gezonde (kritische) discussies zijn toegestaan, maar alleen op een vriendelijke toon.
 8. Respecteer ieders privacy
  Voor lidschap van deze groep is wederzijds vertrouwen nodig. Authentieke expressieve discussies dragen bij aan groepen, maar kunnen ook gevoelig en privé zijn. Wat er in een groep wordt gedeeld, mag daarbuiten niet worden besproken zonder toestemming van diegene die het geplaatst heeft.
 9. Niet aangesloten fokkers mogen zich niet profileren als fokkers
  Om verwarring en een onjuiste associatie met de Nederlandse Mini Doodle te voorkomen is het niet toegestaan om je als fokker te profileren op de site. Hetzij via je naam (naam fokkerij) of anderzijds in je profiel. Alleen aangesloten fokkers mogen dit aangeven in hun profiel.

Voorwaarden lidschap

Onderstaande bepalingen zijn van toepassing op alle webpagina’s. Door de webpagina’s te gebruiken zoals bijvoorbeeld insturen van een inschrijf formulier verklaart de gebruiker in te stemmen met deze voorwaarden.

Definities:
NMD = Nederlandse Mini Doodle Belangenbehartiging (nederlandseminidoodle.nl en mini-doodle.nl)

Nederlandse Mini Doodle
Belangenbehartiging
Onderdeel van Natuurlijk4Dogs

Kvk: 54665124 // BTW: NL001382097B92
Dedemsvaartseweg Noord 16
7775 AG Lutten (Overijssel)
Nederland
Tel: (+31) 06 42 61 20 79 (uitsluitend tijdens 09:00 – 17:00 uur)


Donateur / lids / lid / leden / deelnemers = leden van de Nederlandse Mini Doodle Groep en gebruiker van accounts op mini-doodle.nl en nederlandseminidoodle.nl

 1. Rechten gebruik Mini Doodle Groep
  Er kunnen geen rechten worden ontleend aan en van betalen van lidschap gelden betreffende gebruik van de Mini Doodle Groep (Mini-Doodle.nl en NederlandseMiniDoodle.nl). De groep is een extra / vrijblijvende service voor lids van de Nederlandse Mini Doodle.
 2. Rechten op hond / pup
  Het lidschap biedt geen rechten het aanbod van een hond of pup. Nederlandse Mini Doodle doet de inspanning om zoekenden met fokkers te matchen maar geeft geen garanties op dat er een match plaats vind. De fokker heeft daarnaast het volledig autonome recht om kopers voor een pup te weigeren zonder opgaaf van redenen.
 3. Updates / wijzigingen
  Updates en / of wijziging van de website pagina’s en voorwaarden kunnen worden toegepast zonder (vooraf) aankondiging en het al dan niet op de hoogte zijn van deze update is voor rekening van de bezoeker van de websites, en zijn eigen plicht om op de hoogte te zijn van de voorwaarden en de (forum groep, groepen) regels.
 4. Intellectueel eigendom
  Het intellectuele eigendom op de inhoud van nederlandseminidoodle.nl en mini-doodle.nl ligt bij NMD. Hieronder wordt o.a. verstaan: teksten, afbeeldingen, vormgeving, databestanden, beeldmateriaal, geluidsmateriaal, formats en overige materialen. Niets van deze site mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Nederlandse Mini Doodle.
 5. Juistheid inhoud website en links naar externe websites
  NMD geeft enkele garantie inzake de juistheid of volledigheid van informatie op deze website. Aan inhoud en adviezen op de website kunnen geen rechten worden ontleend. Daarnaast is de NMD niet verantwoordelijk voor geplaatste links naar externe website.
 6. Aansprakelijkheid kopen en verkopen pups via de groep
  De aanschaf van een Nederlandse Mini Doodle is volledig op eigen risico. NMD probeert de verkoop via aangesloten fokkers zo naar beste eer en vermogen te reguleren maar hebben niet geen aansprakelijkheid in. NMD raadt aan om voordat je over gaat op de koop van een pup. De onafhankelijke checklist van het LICG te controleren. Bekijk de checklist.
 7. Recht op herroeping
  Bij aanschaf van het lidschap ga je akkoord met het afzien van het recht op herroeping. Dit aangezien je direct toegang krijgt tot de groep en aangesloten fokkers.
 8. Restitutie en deelname
  Deelname aan deze groep kan door de NMD zonder opgave van redenen worden geweigerd. Indien je als deelnemer schadelijke handelingen ten opzichte of ten aanzien van de (totale) gemeenschap uit, in alle vormen en gedaantes wordt je deelname ontnomen en word je permanent verwijdert. Het beheer bepaalt wat inhoudelijk schadelijk is, hierover wordt inhoudelijk niet gecommuniceerd of gediscussieerd. Deelnemers worden geacht de Groepsregels te respecteren.

Alle rechten voorbehouden.

Weergaven: 130

Scroll naar boven